Welkom in de Webshop!

Welkom in de (nieuwe) webshop voor het plaatsen van bestellingen. Door middel van deze webshop hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn. U besteld de producten online, wij zorgen ervoor dat de bestelde producten klaar gezet worden. De producten kunnen tijdens de openingstijden van de winkel opgehaald worden of via de "afhaalkluisjes" die naast de Boerderij Automaat geplaatst zijn. De producten zijn in enkele verschillende categorieën verdeeld. Via de naastgelegen grijze kolom kunt u op de categoriën klikken om naar de producten te gaan.

De bestellingen kunnen vanaf 18 uur na het doen van de bestelling opgehaald worden.

Misschien heeft u vragen? Lees hieronder meer informatie over:

  • Afhaalkluisjes (niet gekoeld)
  • Ophalen bestelling tijdens openingstijden
  • Bepaling van de prijzen
  • Aanbod van de producten
  • "verzending" van producten

Zijn er andere vragen?  Neem dan gerust contact op: 


Afhaalkluisjes (niet gekoeld)

Indien u de bestelde producten via de afhaalkluisjes wilt ophalen kunt u dit tijdens het doen van uw bestelling aangeven. U kunt aangeven op welke datum en welk dagdeel u de bestelling wilt komen ophalen. 

U heeft de keuze uit de volgende dagdelen:

  • Ochtend (van 8.00 - 13.00 uur)
  • Middag (van 13.00 - 17.00 uur)
  • Avond (van 17.00 - 20.00 uur)

De bestellingen kunt u dan op een het aangegeven dagdeel komen ophalen om de tijd zo kort mogelijk te houden dat de producten in een ongekoeld kluisje liggen te wachten om opgehaald te worden. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor een afhaalmoment tijdens de openingstijden of neem producten uit de gekoelde boerderij automaten.

Indien de bestelling in behandeling is genomen ontvangt u een verzendbevestiging, hierbij ontvangt u ook het kluisnummer met openingscode. Denkt u er aan de bestelling minimaal 6 uur voorafgaand aan het ophalen van de bestelling te betalen? anders wordt de bestelling helaas niet uitgeleverd. 


Ophalen bestelling tijdens openingstijden

Tijdens het doen van uw bestelling kunt u aangeven wanneer en hoe u de producten wilt komen ophalen. Indien u er voor kiest om de bestelling tijdens openingstijden op te komen halen, zorgen wij dat deze klaar staan, u hoeft dan bij het afhalen alleen nog maar af te rekenen. Het afrekenen kan contant of middels PIN. 


Bepaling van de prijzen

De prijzen van de producten kunnen fluctueren en worden aan de hand van de dagprijzen bepaald. Bij bestellingen die meer dan 48 uur voor het afhaalmoment geplaatst worden kunnen er afwijkingen ontstaan in de uiteindelijk te betalen prijs. Bij het ophalen van de bestelling tijdens openingstijden wordt ter plekke afgerekend via de PIN of contant.

Hoe dichter u op het afhaalmoment besteld, hoe minder afwijkingen er zullen zijn in de prijs. 


Aanbod van producten

Als boerderijwinkel verkopen we voornamelijk versproducten. Wij proberen dagelijks een zo goed mogelijke inschatting te maken van de verwachte opbrengst. Aan de hand hiervan wordt de beschikbare hoeveelheid producten in de Webshop aangepast. Helaas kunnen we nooit voor 100% garanderen dat alle producten voldoende op voorraad zijn. Indien er afwijkingen zijn, nemen wij contact met u op.


"Verzending" van producten

Tijdens het plaatsen van de bestelling kan het voorkomen dat tekstueel "gratis verzending" wordt aangegeven. Dit betekent echter dat er geen kosten doorgerekend worden voor het klaarmaken van de bestelling. De producten worden echter niet verzonden maar worden door de klant opgehaald tijdens openingstijden en/of de afhaalkluisjes. Helaas kunnen we dit tekstueel niet wijzigen op het bestelformulier.