Pompoen Workshop

Workshop pompoen bloemschikken
De herfst staat weer voor de deur en het pompoenenseizoen is begonnen!
Dit jaar organiseren we in samenwerking met Milou van Bloei pompoen bloemschik workshoppen.
Natuurlijk draait bij deze workshop alles om de pompoen. Samen met bloemen, bessen, groen en vruchten maken we daarvan een prachtige schikking.

Wat ga je maken?
Hieronder vind je 2 voorbeelden van de pompoen die je gaat maken.
Hoe jouw schikking eruit gaat zien is natuurlijk jouw eigen creatie!
Uiteraard zal Milou hierbij ondersteunen en zal iedereen met een mooi pompoenstukje naar huis gaan waar je trots op kunt zijn en die de herfstsfeer in huis haalt.

Verloop van de avond
De avond begint om 19:30 met koffie of thee en natuurlijk wat lekkers. De verwachting is dat we rond 22.00 uur afsluiten. De data voor 2024 dienen nog ingepland te worden.
We zitten midden in de pompoenwinkel, waardoor de gezellige pompoensfeer meteen aanwezig is en je meteen geïnspireerd raakt door de vele kleuren. 
De groep zal om deze reden uit maximaal 12 aanmeldingen bestaan.

Opgeven:

Opgeven voor een workshop kan door hieronder een plek te reserveren, na betaling (middels de betalingslink in de bevestigingsmail) is die plek voor jou. De workshop kost 47,50 euro p.p. incl. materiaal, koffie en wat lekkers.
De workshop annuleren kan kosteloos tot 5 dagen voor de workshop begint, je krijgt je geld terug gestort. Annuleren nadien? Dan maken wij voor jou het pompoenstukje en deze kun je na de workshopavond in de winkel komen ophalen. Een vervanger sturen mag natuurlijk ook.


Een andere datum of eigen groep:
Mocht de datum jou niet schikken maar lijkt het je wel heel erg leuk, stuur dan een mail naar info@tuinbouwbedrijfbonten.nl 
Mochten er meer mensen dit aangeven prikken we nog een nieuwe datum.
Ben je met een groep tussen de 6 en 12 mensen. Dan kun je ook een eigen workshop met ons plannen.
Mail in dit geval ook naar: info@tuinbouwbedrijfbonten.nl