Pompoen Plukdagen

Dit jaar houden we voor het 3e jaar pompoen plukdagen!!!

Trek je laarsen aan en struin lekker over het veld om de mooiste sierpompoenen uit te zoeken. Met ruim meer dan 130 soorten sierpompoenen is er altijd wel wat te vinden! Een leuke activiteit om even frisse neus te halen of er met de kids op uit te trekken.

Naast het pompoenplukken zijn er nog enkele leuke activiteiten zoals een speurtochtje/vragenlijst voor de kinderen, pompoenwerpen, springkussen, pompoenen versieren/uithollen en is er een standje van Spookhuysen waar je een halloween foto kunt maken en/of glittertattooss kunt laten zetten. Op het veld is ook een fotograaf aanwezig waar je leuke foto's kunt laten maken.

Natuurlijk kunnen jullie ook pompoenen kopen in onze winkel waar we de sierpompoenen leuk uitgestald hebben. Daarnaast zijn er ook eetbare- en halloweenpompoenen te koop.

Op het veld en op onze boerderij is er tegen een kleine vergoeding drinken (koffie, thee, (warme)chocomel en ranja) of een lekkere pompoenwafel, cake en pompoensoep te krijgen.

  • De plukdagen zijn op zondag 29 september en zaterdag 5 oktober van 10.00 - 16.00 uur.
  • De entree is gratis, je betaalt alleen voor de geplokken sierpompoenen, deze kosten slechts € 1,80 per kg, voor >5kg € 1,50/kg en >10 kg € 1,20/kg. Pompoenen van >8kg/stuk €0,65/kg.
  • De pompoenen reken je af bij het verlaten van het veld, een pin automaat is aanwezig.
  • Neem je eigen knip-/snoeischaar mee en iets om de pompoenen in te doen zoals een stevige boodschappentas. Mocht je niets bij hebben, hebben we emmers klaar staan om de pompoenen in te plukken.
  • Locatie winkel: Koelenstraat 2 te Baexem, de locatie van het plukveld is vanuit de winkel met bordjes aangegeven (ca. 400 m1 v.a. winkel) en eventueel met de auto bereikbaar maar lopen kan natuurlijk ook! Tussen het veld en de boerderij rijdt een karretje om de geplokken pompoenen van het veld naar de boerderij te brengen zodat jullie niet zwaar hoeven te sjouwen.

 

We zien jullie graag komen!

                Fam. Bonten